martes, 18 de septiembre de 2012

Imatges de situacions

La Yolanda Roset en el seu bloc de recursos per a l'educació especial, ens ofereix aquest material per a treballar les emocions a partir d'imatges de diferents situacions.

viernes, 7 de septiembre de 2012

Atenció i memòria auditiva


OBJECTIUS DIDÀCTICS:
GENERALS
:
1.
Mantenir l'atenció durant el desenvolupament de l'activitat per afavorir el desenvolupament de la discriminació auditiva de diferents sons. 2. Atendre les instruccions orals i associar el nom dels colors a les imatges. 3. Identificar sons associats a expressions d'emocions focalitzant l'atenció sobre els sons i expressions que es mostren en l'activitat. 4. Fer atenció als sons que mostra l'activitat per associar a fi que els produeix.
ESPECÍFICS
: 1. Discriminar sons d'instruments musicals. 2. Memoritzar els sons d'una seqüència. 3. Fer atenció al so de les paraules que identifiquen colors. 4. Identificar l'objecte del color nomenat. 5. Discriminar, memoritzar i associar, sons que representen emocions, riure, plor, dolor 6. Diferenciar els sons que es produeixen en un determinat entorn. 7. Identificar el so que correspon a cada objecte (animal, cosa). 8. Associar sons amb l'element corresponent.